контакт

Новости

Обуки за вработените

Секоја година Роса Дооел со своите добавувачи организира обука за своите вработени, за верните клиенти како и за новите потенцијални клиенти. До сега Роса бележи посетеност на преку 15 обуки ...

Повеќе