контакт

Кои сме ние

Роса Дооел е компанија која ги застапува брендовите R-M, Car System, Novol, Farecla, Festool, Sata, Devilbiss и др. и успешно ги опслужува клиентите од автомобилската индустрија со опрема и потрошни материјали со кои постигнуват најдобри резултати во нивните сервисни операции.

Основана во 1999-та година, Роса Дооел е лидер на македонскиот пазар со најголем удел во сегментот на потрошни материјали наменети за автомобилска индустрија. Но не застанува тука, имено во 2009–та година Роса Дооел го проширува своето дејство и на територијата на Косово, со што го проширува својот капацитет, дејствувајки на територијата на 2 држави со самото тоа се наметна потребата и за проширување во другите сегменти од индустриските гранки, како што се дрвната индустрија, индустријата за метал итн.

Роса во 2009-тата го проширува своето дејство и на територијата на Косово, така што ги проширува своите капацитети дејствувајќи на територијата на две држави. Роса станува истакнат конкурент на автомеханичарскиот пазар што е сведоштво за квалитетот кој го нуди преку своите услуги.

Обезбедуваме опрема и материјали со врвен квалитет од 1999-та година

Се грижиме за секој клиент

Се надевам дека на нашиот веб портал ќе ги најдете информациите кои Ви се потребни. Доколку имате било какви прашања, сугестии или барате деловна соработка, лесно ќе пристапите до нашите контакт информации.

Со Почит,
Владо Тасевски
Генерален Директор
Роса ДООЕЛ

Зошто ние

Основана во 1999-та година, Роса Дооел е лидер на македонскиот пазар со најголем удел во сегментот на потрошни материјали наменети за автомобилска индустрија. Но не застанува тука, имено во 2009–та година Роса Дооел го проширува своето дејство и на територијата на Косово, со што го проширува својот капацитет, дејствувајки на територијата на 2 држави со самото тоа се наметна потребата и за проширување во другите сегменти од индустриските гранки, како што се дрвната индустрија, индустријата за метал итн.