контакт

Сертификати

Роса претставува брендови и опрема од висок квалитет со потекло од секаде ширум светот, користејќи го светскиот стандард со цел да се добијат неверојатни резултати за нашите клиенти. Сведоштво за нашата работа се сертификатите од нашите најдобри брендови, а најважните од нив се наведени во продолжение.

Зошто ние

Основана во 1999-та година, Роса Дооел е лидер на македонскиот пазар со најголем удел во сегментот на потрошни материјали наменети за автомобилска индустрија. Но не застанува тука, имено во 2009–та година Роса Дооел го проширува своето дејство и на територијата на Косово, со што го проширува својот капацитет, дејствувајки на територијата на 2 држави со самото тоа се наметна потребата и за проширување во другите сегменти од индустриските гранки, како што се дрвната индустрија, индустријата за метал итн.