контакт

Услужување на клиентите со брендови од светска класа

Роса Дооел е компанија која ги застапува брендовите R-M, Car System, Novol, Farecla, Festool, Sata, Devilbiss и др. и успешно ги опслужува клиентите од автомобилската индустрија со опрема и потрошни материјали со кои постигнуват најдобри резултати во нивните сервисни операции.

champion

18 години извонреден квалитет

Основана во 1999-та година, Роса Дооел е лидер на македонскиот пазар со најголем удел во сегментот на потрошни материјали наменети за Автомобилска индустрија.

smile

Градиме цврсти односи

Успехот не се должи само на моќта на врвните брендови кои се застапуваат, туку и на посветениот начин на работа на локалниот тим и грижата за клиентите.

Ние работиме за вас

Перфекција во едноставност

R-M е премиум бренд за бои години во автомобилската индустрија за доработка водена според потребите на клиентите.

Филозофијата на R-M

Филозофијата на R-M е базирана на глобална понуда која се стреми кон долгорочна прoфитабилност на нивните клиенти.

Инспирирани од движење

Компанијата го осигурува продолжувањето на приказната и на брендот одржувајќи ја довербата на неговите партнери повеќе од 50 години.

Долгорочни решенија

CELETTE ги потврдува и обновува своите вредности и амбиции, одржувајќи го својот имиџ преку посветеност за долготраен прогрес.

Компанија од 110 години

SATA го поставува стандардот за пиштоли за прскање на боја, компресирани воздушни филтри и заштита на здравјето на работникот.

SATA Квалитет

Доверливоста, долготрајноста и ергономијата на SATA производите не се доведени под знак прашалник.

За NOVOL

NOVOL дистрибуира производи на големо во Западна и Источна Европа, Австралија, Нов Зеланд, Средниот Исток и Африка.

Квалитет, ефикасност, задоволство

се трите столбови на успехот на NOVOL, така што со нив се произведуваат преку 1300 различни продукти во 10 производствени линии.

Големи учекувања

Festool развива електрични и пневматски алати со супериорен квалитет за професионалци и корисници со специфични потреби.

Над 300 патенти

и повеќе од 80 награди за производи и бизнис докажуваат дека овие принципи се вредни за фокусирање.