kontakt

Shërbim për klientët me marka nga klasa botërore

Rosa Dooel është kompani që i përfaqëson markat R-M, Car System, Novol, Farecla, Festool, Sata, Devilbiss etj. dhe i shërben në mënyrë të suksesshme klientët nga industria automobilistike me pajisje dhe materiale konsumi me të cilat arrihen rezultatet më të mira në operacionet e tyre servisuese.

champion

18 vjet cilësi të jashtëzakonshme.

E themeluar në vitin 1999, Rosa Dooel është lider në tregun maqedonas me pjesën më të madhe në tregun e materialeve për konsum për automobila.

smile

Ndërtojmë marrëdhënie të forta

Suksesi nuk ndodh vetëm falë markave kryesore që na përfaqësojnë, por edhe falë mënyrës së përkushtuar të punës të ekipit lokal dhe kujdesit për klientët.

Ne punojmë për ju

Perfeksioni në thjeshtësi

R-M është markë Premium për ngjyra shumë vite në industrinë automobilistike për përpunim të udhëhequr sipas nevojave të klientëve.

Filozofia e R-M

Filozofia e R-M është e bazuar në ofertën globale që ka tendencë ndaj përfitimit afatgjatë të klientëve të saj.

Të frymëzuar nga lëvizja

Kompania e siguron vazhdimin e tregimit dhe të markës duke e mirëmbajtur mirëbesimin e partnerëve të saj për më shumë se 50 vjet.

Zgjidhje afatgjata

CELETTE i vërteton, i rinovon vlerat dhe ambiciet e saj, duke e mirëmbajtur imazhin e saj nëpërmjet përkushtimit për progres afatgjatë.

Kompani për 110 vjet

SATA e vendos standardin për pistoletat për spërkatje të bojës, filtra ajri të kompresuar dhe mbrojtje për shëndetin e punëtorit.

Cilësi SATA

Besueshmëria, jetëgjatësia dhe ergonomia e produkteve SATA nuk janë sjellë në pikëpyetje.

Për NOVOL

NOVOL distribuon me shumicë në Perëndim dhe në Evropën Lindore, Australi, në Zelandën e Re, Lindjen e Mesme dhe Afrikë.

Cilësia, efikasiteti, kënaqësia

, janë tre shtyllat e suksesit të NOVOL, kështu që me to prodhohen më shumë se 1300 produkte të ndryshme në 10 linja prodhimi.

Pritjet e mëdha

Festool zhvillon mjete elektrike dhe pneumatike me kualitet të lartë për profesionistët dhe përdoruesit me nevoja specifike.

Mbi 300 patenta

dhe më shumë se 80 çmime produkti dhe biznesi vërtetojnë se këto parime janë të vlefshme për t'u fokusuar.