kontakt

FESTOOL

Festool zhvillon vegla elektrike dhe pneumatike me cilësi superiore për profesionistë si edhe për përdorues me nevoja specifike. Që prej themelimit të biznesit familjar në vitin 1925, cilësia dhe inovacioni janë prioritetet më të mëdha. Më shumë se 300 patenta dhe më shumë se 80 çmime për produkte dhe biznes dëshmojnë se këto parime janë të vlefshme për fokusim.

Më shumë se 90% e klientëve tanë qëndrojnë të besueshëm ndaj markës Festool. Falë tyre, Festool qëndron konkurrues me kalimin e viteve. Ata gjithashtu i besojnë etiketës “Prodhuar në Gjermani” dhe i marrin parasysh veglat tona që t’i plotësojnë madje edhe nevojat e tyre më specifike.

KLIENTËT TANË PRESIN SHUMË NGA VEGLAT E TYRE

Ekziston shkak i mirë për këtë: Ata punojnë si profesionistë, më shpesh nën kushte të vështira.

Për këtë arsye, ata kanë nevojë për veglën më të mirë që mund ta ofrojë tregu. Festool e mundëson këtë. Fakti se ne mund ta mundësojmë këtë është falë lidhjes sonë të ngushtë me zanatçinjtë dhe gjithashtu me fokusin tonë të punëtorëve dhe grupet e synuara. Ata gjithashtu përfitojnë nga pasioni ynë për rezultate të përsosura.