kontakt

Farecla

E themeluar në vitin 1952, Farecla është prodhues dhe furnitor me zgjidhje për punime sipërfaqësore dhe përpunime nga klasa botërore për më shumë se 120 shtete nëpër botë. Përvoja tonë dhe investimi afatgjatë në R&D na ndihmon që t’i shërbejmë klientët tanë që të arrijnë në mënyrën më të shpejtë tek produkti i përsosur.

Më shumë se 50 vjet Farécla Products Limited prodhon produkte edhe për punime përfundimtare sipërfaqësore nga klasa botërore për sektorin automobilistik, detar dhe industrial. Investimi afatgjatë në hulumtimin dhe zhvillimin i mundëson Farecla që t’i furnizojë klientët me produkte nga përsosmëria e mirënjohur gjerë në botë, nëpërmjet prodhimit të produkteve dhe sistemeve që rezultojnë me rezultatet më të mira në mënyrën më efikase të mundshme, nëpërmjet mirëmbajtjes së thjeshtësisë së procesit dhe kursim të parave dhe kohës së klientëve.