kontakt

DeVILBISS

Në vitin 1990 kompania DeVilbiss u bë pjesë e Illinois Tool Works nga Glenview, Çikago.

Ky përvetësim e përshpejtoi zhvillimin e markës DeVilbiss. Kompania vazhdon të jetë lider në të gjitha segmentet dhe tregjet për punim përfundimtar dhe lustrim.

Pistoletat DeVilbiss sprej përdoren sot për ngjyrosjen e drurit, plastikës, produkteve metalike dhe prej qelqi gjerësisht në botë. Tregjet e kompanisë i përfshijnë industritë automobilistike për punë përfundimtare dhe lustrim, për prodhim të mobiljeve, aparateve shtëpiake, transportit detar dhe ajror. Kudo që të jenë të nevojshme shtresa për ngjyrosje të nevojshme për performancat ose për pamje, DeVilbiss mund të ofrojë sisteme efektive dhe shumë cilësore për aplikim. Sistemet DeVilbiss mund të gjenden në shumë lloje të aplikimit, nga linja prodhuese me kapacitet të lartë deri në qendra për riparime të dëmeve.