kontakt

NOVOL

NOVOL distribuon produkte me shumicë në Evropën Perëndimore dhe Evropën Lindore, Australi, në Zelandën e Re, Lindjen e Mesme dhe në Afrikë. Ne prodhojmë më shumë se 1.300 produkte të ndryshme dhe në 10 linja prodhimi. Hapësirat tona për prodhim dhe depozitim i tejkalojnë 17.000 metra katrorë. Prodhimi vjetor është 18.200 tonë me 13.000 tonë të eksportuara në thuajse 50 shtete nëpër botë. Nevojat për tregjet specifike janë të adresuara nëpërmjet partnerëve tanë nga Gjermania, Rusia dhe Ukraina.

3 KOLONAT E SUKSESIT TË NOVOL

Produktet NOVOL përdorin teknologjitë dhe materialet më të reja të përzgjedhura nga kudo nëpër botë.
Produktet NOVOL e sigurojnë funksionimin efektiv të salloneve moderne auto-mekanike.
Produktet NOVOL garantojnë kënaqësi të plotë dhe besnikëri për klientët.