kontakt

SATA

SATA I VENDOS STANDARDET

...për pistoleta për ngjyrosje, filtra të kompresuar për ajër dhe mbrojtje të shëndetit të punëtorit.

Bashkëpunimi ynë i afërt me ngjyrues nga tregje dhe industri të ndryshme, si edhe departamentet tona për hulumtim dhe zhvillim me teknikë për aplikim të bojës nga prodhuesit kryesore të bijrave na mundësojnë që të prodhojmë produkte mbifuqishme me cilësinë më të lartë.

„SATA Quality” është bindje e fortë për çdo të punësuar në industrinë për ngjyrosje: besueshmëria, jetëgjatësia dhe ergonomia e produkteve të tyre SATA nuk vendosen nën shenjën e pikëpyetjes. Së bashku me distributorët tanë të aftë në Gjermani dhe në shtetet ndëroqeanike, sigurohemi që shërbimi për klientët është shërbim në kuptimin e vërtetë të fjalës. Në Gjermani dhe në shumë shtete të tjera SATA është prodhues udhëheqës i pistoletave për ngjyrosje.

  • Numri i të punësuarve: 262 (2015)
  • Qarkullimi vjetor: 84 milionë euro (2015)
  • Përqindja e eksportit: 70 %
  • Tregje eksporti: 102
  • Sistem për sigurim të cilësisë: ISO 9001:2008