контакт

Farecla

Основана во 1952-ра, Farecla е производител и снабдувач со решенија за површински доработки од светска класа за повеќе од 120 земји ширум светот. Нашето искуство и долготрајно инвестирање во R&D ни помага да ги услужиме нашите клиенти на најбрзиот начин да стигнат до совршен производ.

Преку 50 години Farécla Products Limited произведува производи за површински доработки од светска класа за автомобилскиот, поморскиот и индустријалниот сектор. Долготрајното инвестирање во истражување и развој и овозможува на Farecla да ги снабдува клиентите со производи од препознатлива совршеност ширум светот, преку производство на производи и системи кои резултираат со најдобрите резултати на најефикасен можен начин, преку одржување на едноставноста на процесот и заштеда на парите и времето на клиентите.