контакт

SATA

SATA ГИ ПОСТАВУВА СТАНДАРДИТЕ

...за пиштоли за боење, компресирани филтри за воздух и заштита на здравјето на работникот.

Нашата блиска соработка со обојувачи од различни пазари и индустрии, како и нашите оддели за истражување и развој со техничари за нанесување на боја од главните производители на бои ни овозможуваат да произведуваме надмоќни производи од најголем квалитет.

„SATA Quality” е цврсто уверување за секој вработен во индустријата за боење: доверливост, долготрајност и ергономијата на нивните SATA производи не се доведуваат под знак прашалник. Заедно со нашите способни дистрибутери во Германија и во прекуокеанските земји, се осигуруваме дека услугата за клиентите е услуга во вистинската смисла на зборот. Во германија и многу други земји SATA е водечни производител на пиштоли за боење.

  • Број на вработени: 262 (2015)
  • Годишен обрт: 84 милиони евра (2015)
  • Процент за извоз: 70 %
  • Извозни пазари: 102
  • Систем за осигурување на квалитет: ISO 9001:2008