контакт

FESTOOL

Festool развива електрични и пневматски алати со супериорен квалитет за професионалци како и за корисници со специфични потреби. Уште од основањето на семејниот бизнис во 1925, квалитетот и иновацијата се најголемите приоритети. Преку 300 патенти и повеќе од 80 награди за производи и бизнис докажуваат дека овие принципи се вредни за фокусирање.

Повеќе од 90% од нашите клиенти остануваат верни на брендот Festool. Благодарение на нив, Festool останува компетитивен со текот на годините. Тие исто така ѝ веруваат на етикетата „Направено во Германија“ и сметаат на нашите алати да ги задоволат дури и нивните најспецифични потреби.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ОЧЕКУВААТ МНОГУ ОД НИВНИТЕ АЛАТИ

Постои добра причина за ова: Тие работат како професионалци, најчесто под тешки услови.

Поради тоа, тие имаат потреба од најдобриот алат кој маркетот може да го понуди. Festool го овозможува тоа. Фактот дека можеме да го овозможиме ова се должи на нашата тесна врска со занаетчиството и исто така со нашиот фокус на работниците и таргет групите. Тие исто така профитираат од нашата страст за совршени резултати.