контакт

Ecotechnics

Ecotechnics е основана во 1995-та година со цел производство на технолошки напредни системи за денешните салони за поправки на автомобили.

Спектарот на производи на Ecotechnics отелотворува нова работна филозофија која вклучува помалку рачна интервенција со моторот и подобра услуга преку користење на производствен процес кој се грижи за околината.

За само неколку години, Ecotechnics стана светски лидер во секторот за климатизација, преку користење на техничка експертиза во развојот на нови производи, нова содржина на дизајнот и претставување на нови патенти на подели и прототипи. Тоа е извршено преку користење на изложбени салони со голем простор и тренинг установи кои овозможуваат практично тестирање и демонстрација на возила.