контакт

ProGlass

ProGlass GmbH е создадена во 2002-та година и од тогаш е најголемиот снабдувач на алати за стакла на автомобили во Европа.

Нашиот спектар на производи е ориентиран кон компанијата која работи во бизнисот со стакла за автомобили. Без разлика дали е мала гаража или огромна работилница, авторизираниот продавач, професионалецот за стакла за автомобили или индустријата за производство на автомобили, секогаш се става акцент на производителот на автомобилот. Во сите тие полиња нашите алати се успешно користени. Поради нашиот широк спектар можеме да му понудиме на секој клиент идеален алат за неговите потреби. Покрај добро снабден спектар од рачни алати за отстранување на стакло од автомобилите, исто така можете да го најдете речиси секој електричен или пневматски алат кој постои на пазарот.

  • Рачни алати за менување на стакло
  • Алати за менување на шофершајбна
  • Инсталација на стакло
  • Поправка на шофершајбни и отстранување на гребнатинки
  • Сензорска технологија