контакт

Ravaglioli S.p.A

Ravaglioli S.p.A. е една од светските врвно-рангирани компании во индустријата за гаражна опрема.

Ние сме водечкиот производител на лифтови во Европа и помеѓу најголемите производители на гуми и опрема за тестирање (тестирање на возило и исправување на волан). Основана во 1958-ма година како производител на опрема за работилници за поправки, Ravaglioli продолжува со развој на сите аспекти на кревање на возила (коли и комерционални возила) без прекини.

Преку 350.000 лифтови од типот на лифтови со два столбови продадени ширум светот сведочат за нашиот стандард на специјализација и за главната улога која ја играме во индустријата. Друг дел од суштинско значење на нашиот спектар на производи е нашата опрема за услуги за гуми: ова е менаџирано од специфична организација за време за дизајн, тестирање и производство. Секторот за тестирање на возила е резултат на силната посветеност на Ravaglioli и неспоредливиот успех во изминатите години.