контакт

Macroll

Компанијата Cartotecnica Marcheschi е создадена во 1979-та година. Постои на маркетот како компанија која преобработува хартија преку 35 години. Седиштето на компанијата е на нова локација на 6000m2 површина од кои 3000m2 се во внатрешноста. Постојат четири линии на производство кои дозволуваат работа со ролни од хартии од сите големини.

Најновата машинерија која е вклучена во производствениот циклус, е насочена кон производство на пластични ролни. Традицијата, искуството, промените во технологијата, инвестициите во индустријата, висококвалитетните стандарди и целосниот спектар на услуги за клиентите овозможуваат компанијата Cartotecnica Marcheschi да расте прогресивно кон значајна позиција на пазарот.

Во последните години компанијата под брендот MACROLL специјализира во производство и трансформација на мазни и рапави парчиња хартија за користење во автомобилска индустрија, работилници, пакувања и храна. Во продолжение, на нашите клиенти им е овозможено да ги персонализираат производите кои се осигурани преку цврст и стабилен квалитет со текот на времето.