kontakt

Nova Verta

40 VJET PËRVOJË

Thuajse 40 vjet përvojë e bënë Nova Verta International lider botëror në prodhimin e pajisjeve për ngjyrosje me sprej me teknologjinë downdraft.

E krijuar në vitin 1968, kompania jonë me ri-zhvendosje në hapësirë të re prej prej 20.000 metra katrorë, ndërtesë në zemrën e Italisë dhe Evropës, e pozicionuar në mënyrë strategjike për logjistikë dhe shërbime.

Zhvillimet më të ndryshme në procesin e prodhimit çuan në linjë të re automatike, që përmban linjë për prerje nga gjenerata më e re, makineri të kontrolluara në mënyrë numerike dhe makineri të robotizuara për përthyerje. Bazuar në rëndësinë e fortë, departamentet tona për hulumtim dhe zhvillim janë biznese shumë të zhvilluara që i plotësojnë nevojat më të ndryshme, gjithmonë duke vendosur theks mbi inxhinierinë prodhuese.