kontakt

Ravaglioli S.p.A

Ravaglioli S.p.A. është një nga kompanitë botërore të renditura - lart në industrinë për pajisje garazhi.

Ne jemi prodhuesi kryesues i ashensorëve në Evropë dhe ndërmjet prodhuesve më të mëdhenj të gomave dhe pajisjeve për testim (testim të automjetit dhe drejtim të timonit). E themeluar në vitin 1958 si prodhues i pajisjeve për punëtori për riparime, Ravaglioli vazhdon me zhvillim në të gjitha aspektet e ngritjes së automjeteve (automjete dhe automjete komerciale) pa ndërprerje.

Më shumë se 350.000 ashensorë të llojit të ashensorëve me dy kolona të shitura nëpër botë dëshmojnë për standardin tonë të specializimit dhe për rolin kryesor që e luajmë në industri. Një pjesë tjetër e një rëndësie thelbësore të spektrit tonë të produkteve është pajisja jonë për shërbime për goma: kjo është e menaxhuar nga organizatë specifike gjatë kohës për dizajn, testim dhe prodhim. Sektori për testim të automjeteve është rezultat i përkushtimit të fuqishëm të Ravaglioli dhe suksesi i pakrahasueshëm në vitet e kaluara.