kontakt

Fini and Dari Compressors

Fini Compressors S.p.A. është e themeluar në vitin 1952 nga Enco Fini dhe një grup bashkëpunëtorësh.

Në më shumë se 50 vjet zhvillim dhe përvojë sipërmarrëse, kompania u bë një nga firmat më të rëndësishme evropiane në industrinë e ajrit të kompresuar. Statusi i kompanisë është i vërtetuar nga të gjitha vlerat që të punësuarit e FINI vazhdojnë t’i ndjekin çdo ditë: cilësi të jashtëzakonshme, inovacion prodhues dhe 100% përqendrim ndaj nevojave të klientëve të saj. Ajri i kompresuar është burim i “energjisë së pastër dhe të mirë për mjedisin rrethues”. Me këtë në mendje, FINI zhvilloi zgjedhje dhe sisteme për plotësim të nevojave të distributorëve dhe nevojave të tyre perspektive tashmë për 60 vjet.

Që prej vitit 1959 DARI theksohet nga prodhuesit e kompresorëve të ajrit dhe kontribuon shumë për zhvillimin e ajrit të kompresuar dhe përdorimit të tij.

Momentalisht, paraqet markë të njohur mirë falë përmirësimit afatgjatë të performancave të produkteve në mënyrë që vihet në theks dizajni inovativ dhe zvogëlimi i konsumit të energjisë.

Cilësia është shprehje e mënyrës së tyre të ekzistimit, të mendimit dhe punimit.