kontakt

Eurocel

Prodhues të shiritave ngjitës

Ivano Zukiati e krijoi Sicad në vitin 1972 me Eurocel si emër të markës të produkteve, të njohur mirë nëpër botë. Cilësia, inovacioni dhe siguria janë vlerat ndaj të cilave është drejtuar kompania dhe njerëzit që janë të punësuar në Sicad Group janë resursi më i rëndësishëm.

Me 700 të punësuar nëpër botë, selia e Sicad Group është e lokalizuar në Uboldo, Itali dhe ka gjithsej 5 filiale nëpër botë.

Shiriti vetëngjitës Eurocel është shirit nga material me aftësi ngjitëse. Ajo do të thotë se me presion të lehtë, mund të ngjitet në shumë sipërfaqe të ndryshme në kushte me temperaturë normale. Prej këtu, duke folur për shirita vetëngjitës, mendohet për produkt special , për shembull shirit i cili nuk ka nevojë për ngrohtësi, lagështirë ose çfarëdo lloj elementi tjetër, por vetëm me presion të thjeshtë me qëllim ngjitjen në ndonjë sipërfaqe.